Tunesmart kiinteistöllesi

TuneSmart

Avaimet käteen ratkaisu taloyhtiöille

Älykäs ja huoleton taloyhtiö-1
Energiansäästön, asumisviihtyisyyden ja tulevaisuuden arvon varmistava

Älykäs taloyhtiö säästää, toimii ja pysyy kunnossa

 

  • Kustannussäästö. Ratkaisun avulla taloyhtiö voi säästää jopa 10-15 % kaukolämpökustannuksissa, kun lämmitystä ja jäähdytystä voidaan säätää ennakoivasti todellisen tarpeen mukaan. Samalla pystytään tehostamaan ja optimoimaan paljon energiaa kuluttavien sähkölaitteiden kuten saunojen, poistoilmakoneiden ja kylmätilojen toimintaa.
  • Toimivuus. Talotekniikan ja sähkölaitteiden etäkäyttö sujuvoittaa, varmistaa ja nopeuttaa kiinteistön laitteiden ja yhteiskäyttötilojen hallintaa, kun kaikkea ei tarvitse tehdä paikanpäällä.
  • Elinkaari. Talotekniikan modernisointi nostaa taloyhtiön elinkaariarvoa, sillä yhä useampi on kiinnostunut asumisen energiatehokkuudesta. Älykäs taloyhtiö varautuu ajoissa ja varmistaa talotekniikan vastaavan tulevaisuuden vaatimuksiin.

TuneSmart-ratkaisu on tulevaisuuden kestävä investointi myös laajennettavuutensa puolesta, sillä järjestelmään on helposti liitettävissä mm asuntokohtainen energian- ja vedenkulutuksen mittaus sekä muuta älykästä talotekniikkaa ja ohjausta.

 

FIDELIX_IMG_0952_10X15

Mitä asiakkaamme sanovat?

”Energiansäästössä pitää muistaa, ettei sitä voi tehdä asukkaiden oloja heikentämällä. Huoneilman lämpötilan on säilyttävä tasaisena, jotta asukkaat voivat hyvin. Fidelixin järjestelmän avulla voimme asettaa halutun tavoitelämpötilan ja seurata sen toteutumista asuntokohtaisesti”, As Oy Helsingin Pitäjänhovin ja As Oy Helsingin Pitäjänpuiston isännöitsijä Oskari Laine sanoo.

man-hand-battery-temperature-controller-heating-closeup

Miten ja milloin?

Usein älykkyyden lisäämiseen sekä etähallinnan ja ohjauksen mahdollisuuteen havahdutaan, kun käyttöikänsä päähän tullut lämmityksen säädin on uusittava.

Kun vanha säädin vaihdetaan Fidelixin moderniin keskusyksikköön, voidaan lämmönjakoon yhdistää samalla myös Fidelixin älykäs EcoSmart-järjestelmä, joka ohjaa lämmitystä ennakoivasti sääennustedatan ja huoneistoihin sijoitettujen langattomien anturien tiedon perusteella. Antureiden avulla taloyhtiö saa tietoa rakennuksen lämmityksen jakautumisesta, jolloin voidaan tehdä täsmällisiä korjaustoimenpiteitä.

Yhdistämällä rakennusautomaatiokeskuksen sähköpääkeskukseen, saadaan kokonaisuuteen liitettyä myös yhteisten tilojen sähkölaitteiden kuten taloyhtiösaunan kiukaan tai pesulan ovilukituksen aikaohjaukset ja etähallinta.

Tilaa tietopaketti!

Lähetämme sinulle palvelusta kertovan tietopaketin veloituksetta sähköpostiisi.